Restaurant Fier

Nieuwe naam op een bekende plek

Tot vorig jaar was op deze mooie plek aan de voet van de duinen tussen Groede en Nieuwvliet het bekende restaurant De Deining gevestigd. Lekker eten kan je hier anno 2020 nog steeds.

Dat chef Peter de Boevere en zijn team trots zijn om hier hun culinaire kunsten te vertonen blijkt helemaal uit de naam: Restaurant Fier! ‘Een kans die ik met beide handen heb gegrepen.

Hier koken, pal aan de kust en toch midden in de Zeeuws-Vlaamse polder, met rondom ons al die vakantievierende toeristen, dat is toch prachtig voor iedere kok. We willen een toegankelijk restaurant zijn. We hopen dat onze gasten zich bij ons gewoon thuis voelen en dat ze genieten van het lekkere eten dat we voor ze klaarmaken. Dat lukt nu al! De mensen weten ons te vinden en geven complimenten. En ja… daar zijn we fier op!’ aldus de Boevere, die tijdens ons gesprek een heerlijk uitziende vis aan het bereiden is.  

De Noordzee is de buurvrouw van Fier en dat zie je vanzelfsprekend terug op de menukaart. Liefhebbers van vis komen in de lijst met voorgerechten en hoofdgerechten veel lekkers uit het zoute water tegen: oesters, mosselen, zalm, scampi’s, kabeljauw en kreeft om maar wat te noemen.

De tip van de chef is de Noordzeeplank voor 2 personen met een visensemble, gamba, mosselen en meer! Toch geen vis? Dan is er ook keuze uit andere al dan niet vegetarische gerechten. We lezen bijvoorbeeld over maaltijdsalades, wokgerechten, rib-eye en steak. Restaurant Fier heeft ook verschillende 3-gangen keuzemenu’s. Lunchen kan ook! Het lunchmenu en het Lounge time menu geldt tot 17:00 uur. 

Voor meer info: https://bit.ly/2Ti3HU4

 

Coronamaatregelen

Alle restaurants geven hun eigen invulling op maat aan de coronamaatregelen om zo te zorgen dat hun bezoekers zo veilig mogelijk zijn. Omdat deze maatregelen aan verandering onderhevig kunnen zijn, verwijzen we je naar de websites voor de meest up to date informatie

 

Tags: