RTM-ritjes op 14, 15, 21 of 22 oktober. Evenement verlopen
Bekijk meer

Deze herfstvakantie beleef jij iets speciaals, want dat is een rit bij de RTM (Rotterdamsche Tramweg Maatschappij) zeker. Je stapt hier, na het ouderwets laten knippen van je kaartje, in het openbaar vervoer van vroeger. Wil jij dat zien en beleven? Rij dan mee!

De RTM is ruim een halve eeuw lang de belangrijkste vervoerder geweest van de Zuid-Hollandse eilanden en van Schouwen-Duiveland. Naast trams beschikte de vervoerder ook over bussen en schepen. Dankzij de inzet, goede zorgen en uren werk door vrijwilligers is het gelukt om dit rijdend cultureel erfgoed te behouden. De voertuigen zijn zodoende nog steeds in topconditie en zijn of in het RTM-museum te bewonderen of ze rijden nog steeds rond op het spoor dat over de Brouwersdam loopt. 

In de herfstvakantie zijn er vier rijdagen opgenomen in de dienstregeling, namelijk: 14, 15, 21 en 22 oktober. De rijdagen vallen in de herfstvakantie dus op een woensdag of op een donderdag. Tot en met 31 oktober is het RTM-museum tevens op alle woensdagen en zaterdagen geopend.

Reserveren van tickets voor één van de ritten of voor een bezoek aan het RTM-museum is, vanwege het coronavirus, noodzakelijk. Voor meer info: https://bit.ly/32Thxl1

Tags: