Scratch Messiah St. Jacobskerk Vlissingen Evenement verlopen
Bekijk meer

Zaterdag 3 maart vindt de 19de Scratch Messiah plaats in de Sint Jacobskerk in Vlissingen. Bezoekers zijn van harte welkom; het concert begint om 19.30u. Kaartjes kosten 12,50 euro. Jongeren t/m 17 jaar betalen 1 euro. Dit groots concert vindt plaats onder de enthousiasmerende leiding van dirigent Jules van Hessen.

De Scratch van de Messiah van G.F.Handel wordt dit jaar voor de 19de keer opgevoerd in Vlissingen. Een Scratch uitvoering kenmerkt zich doordat koor en het orkest alleen op deze ene dag samenkomen om op diezelfde avond een volwaardig Oratorium ten gehore te brengen. Voor de ca. 220 zangers, het 40 koppig orkest en 4 solisten gaan de kerkdeuren zaterdagochtend om 9 uur al open. Dan volgt een dag van intensief afstemmen en repeteren onder leiding van dirigent Jules van Hessen die de afgelopen 18 jaar telkens weer het koor, het orkest en de solisten tot schitterende uitvoeringen wist te inspireren.  De solisten zijn dit jaar: Hendrickje van Kerckhove (sopraan), Eline Welle (alt), Teun Michiels (tenor) en Kai-Rouven Seeger (bas).

Nadat er de hele dag intensief is gemusiceerd gaan ’s avonds de deuren open om het publiek een fantastisch concert met een groot koor, gerenommeerde solisten en een volledig orkest te bieden.

Kaartjes à 12,50 (jongeren t/m 17 jaar 1 euro) kunt u kopen bij:

  • Primera in Vlissingen, Middelburg, Arnemuiden en Oost-Souburg
  • Boekhandel ’t Spui, Oude Markt 5, Vlissingen
  • Boekhandel de Koperen Tuin, Keizersdijk 16, Goes
  • Boekhandel van de Sande, Noordstraat 7, Terneuzen
  • Via het mailadres:  scratchmessiah@zeelandnet.nl
  • ’s Avonds aan de kerk vanaf 18.45u

 

Voor meer informatie:  scratchmessiah@zeelandnet.nl   of   www.scratchzeeland.nl

 

Tags: