“Sluise Prijspakker” Evenement verlopen
Bekijk meer

Sluis trakteert op shop- en restaurant waardebonnen. Dat wordt gratis winkelen en / of lekker uit eten!

Welkom terug in Sluis. Het gezellige vestingstadje Sluis trakteert hun bezoekers deze zomer op shop- en restaurant waardebonnen.

Van 1 t/m 29 juli a.s. ontvangen klanten per bestede € 2,50 een gratis lot waarmee ze kans maken op een waardebon t.w.v. 100,--. De waardebonnen zijn vervolgens te besteden bij de ondernemers in Sluis. Wie in de prijzen valt tijdens de actie “Sluise Prijspakker” kan dus gratis winkelen of lekker uit eten bij één van de leden van Middenstands Vereniging Sluis (MVS).  De loten worden uitgegeven door de MVS leden, deze zijn herkenbaar aan de opvallende raamdisplay. Je ontvangt een gratis lot per bestede € 2,50, hoe meer loten hoe meer kans.  

De winnende lotnummers worden na 17 augustus bekend gemaakt via www.sluisonline.nl Het kan zo maar zijn, dat je dus meerdere waardebonnen wint!

Om de bezoekers de ruimte te geven is het centrum van Sluis tussen 12.00 en 22.00 uur afgesloten voor verkeer (m.u.v. de Groote Markt). Sluis is 7 op 7 geopend, zaterdag en zondag zijn drukkere dagen, kom eens op een doordeweekse dag, het is alle dagen net zo gezellig in Sluis. 

Wist je dat het carillon in het Belfort van Sluis dit jaar 60 bestaat ?! Het 14e-eeuwse Belfort van Sluis werd, na de verwoesting in de Tweede Wereldoorlog, herbouwd. Speciaal voor het 60-jarig jubileum is door de beiaardiers een programma samengesteld waarin songs van Elvis Presley, The Beatles, Boudewijn de Groot, te horen zijn. Interesse? kijk voor meer info op: https://bit.ly/3eypOxq

We zien je graag. Welkom terug, wees sociaal en geef elkaar de ruimte!

Tags: