Brouwersdam Schouwen Duiveland

Summer fair bij Zeil- en surfcentrum Brouwersdam   Evenement verlopen
Bekijk meer

Dinsdag 14 augustus van 17:00 – 22:00 uur organiseert Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam de SUMMER FAIR! Een heerlijke avond voor het hele gezin.

Op een idyllische plek langs de waterkant van het Grevelingenmeer vind je een knusse lifestyle markt waar je in ontspannen sfeer kleding, accessoires en andere leuke hebbedingen kunt shoppen! Natuurlijk is er ook aan de kleintjes gedacht. Zij kunnen zich deze avond o.a. heerlijk uitleven op het springkussen en geschminkt worden!

 

SUNSET WATERJUMP CLINIC

Echte waaghalzen kunnen deze avond deelnemen aan de waterjump clinic. De waterjump is een 8 meter hoge en 25 meter lange schans in het water. Terwijl de zon ondergaat glijd je van de waterjump om vervolgens met een reusachtige sprong in het water te belanden! Tijdens de clinic springt er een instructeur mee. Hij leert je op welke manieren je allemaal naar beneden kunt glijden en vette sprongen maakt! Durf jij het aan?

Waterjump clinic van 18:00 – 20:00 uur. Deelname vanaf 6 jaar. € 17,50 p.p. incl. wetsuit, helm en impactvest. Zelf meenemen: zwemkleding, een handdoek en eventueel waterschoenen.

RESTAURANT EAT & SEE

Natuurlijk is ons restaurant gewoon geopend tijdens de Summer Fair. Tussen 17:30 – 22:00 uur geniet je onder het genot van een hapje en drankje van prachtige live muziek. Dit jaar zijn wederom het talentvolle duo '2lounge' aanwezig! Met liedjes van vroeger en nu, begeleid op de piano creëren zij altijd een intieme sfeer.

Neem een kijkje op facebook.com/brouwersdam voor meer informatie en de laatste updates over het evenement. Bij slechte weersomstandigheden zal de Summer Fair gecanceld worden.

Gratis entree!

 

Ossenhoek 1 (kabbelaarsbank)

3253 MH Ouddorp (ZH)

+31 (0)111 671480

www.brouwersdam.nl

Tags: