Super Zomer Festival Evenement verlopen
Bekijk meer

Regen of Zonneschijn, tijdens het Super Zomer Festival (8 juli tot en met 18 augustus) bij het omnium beleef je een dag vol plezier en avontuur.

Ga lekker spelen in het Pop-up pretpark met trampolines en springkussens, op wereldreis in Tropenland en doe mee met de Sport- en Spelactiviteiten. Neem ook je zwemspullen mee en duik in het zwembad. Laat je daar meevoeren door de Lazy River, roetsj keihard van de glijbanen of kom helemaal tot rust in de stoomcabines en de hot whirlpooltuin.

Nieuw dit jaar tijdens het Super Zomer Festival is de familie expeditie. Ga met een groepje of het gezin (minimaal 2 personen waarvan 1 volwassene) op expeditie en ervaar allerlei verschillende uitdagingen. Hierbij komt handigheid, nauwkeurigheid, een goed geheugen en een beetje kracht goed van pas. Iedereen levert zijn bijdrage om de expeditie tot een goed einde te brengen. Bij mooi weer kun je lekker buiten spelen en chillen bij Fun & Beach of in stadsrecreatiepark “De Hollandsche Hoeve”. Een hapje en een drankje in één van de horecapunten maakt jullie dagje uit compleet!

Omnium sport & recreatie Zwembadweg 3
4463 AB Goes 0113-23 33 88 
Elke dag open