Zierikzee Schouwen Duiveland

Trijntje Oosterhuis kerstconcert in Zierikzee Evenement verlopen
Bekijk meer

Het is Centree gelukt Trijntje Oosterhuis naar Zierikzee te halen. Op 16 december treedt Trijntje op in de Nieuwe Kerk. Hiermee worden wederom de mogelijkheden van het Cultuurplein aangetoond en biedt Centree ook een platvorm voor Nederlandse artiesten om op Schouwen-Duiveland op te treden.

In de dagen rondom kerst gaat een lang gekoesterde wens van Trijntje Oosterhuis in vervulling. Ze gaat op tournee langs kerken en theaters. “December is een feestmaand die voor mij altijd een geweldige sfeer met zich meebrengt, een mooi moment om dit samen met mijn publiek te beleven,” vertelt Trijntje Oosterhuis. “Het is geweldig om in de Amerikaanse traditie, zoals Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra en Stevie Wonder dat ook deden, kerstsongs te mogen zingen. Het wordt een soulvolle kerstavond”.

Tijdens de concerten zing Trijntje in een akoestische sfeer kerstliedjes die dicht bij haart hart liggen, zoals de traditionals Have Yourself a Merry Little Christmas en Let It Snow. Uiteraard staan ook haar eigen songs zoals Miss You Most at Christmas Time en What Christmas Means To Me op het programma.

Het belooft een bijzondere avond te worden! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theatersaanzee.nl.

A Christmas evening met Trijntje
Vrijdag 16 december  2016
Nieuwe Kerk
Kerkplein 1 Zierikzee
kaarten verkrijgbaar via www.theatersaanzee.nl