Walcheren / de Bevelanden Walcheren/Bevelanden

Uitgelicht! Winter- en Kerstmarkten Evenement verlopen
Bekijk meer

Ook deze winter zijn er weer verschillende warme, gezellige Kerstmarkten.

We zetten vier leuke tips voor je op een rij.

7 en 8 december: Goes
De Goese Kerstmarkt leid je langs de mooiste straten en pleinen van Goes. Overal kun je een beetje kerstsfeer
proeven. Er is livemuziek, een kidsplein en er lopen Dickens-figuren door de straten. Rondom de Grote of Maria Magdalenakerk staan meer dan honderd kramen en foodtrucks. Dat wordt dus een mooie combi van smikkelen en shoppen.

8 december: Geersdijk
Dit kleine dorp pakt elk jaar groots uit met een bijzonder sfeervolle Kerstmarkt. Je vindt hier veel verschillende kraampjes met o.a. brocante, kralen, kaarten, jam, sieraden, oliebollen, cupcakes, kaas en noten, mooie huisdecoratie, warme glühwein en erwtensoep. Alle kraampjes zijn in Kerstsfeer ingericht en de straten zijn verlicht met lampjes en vuurkorven.

8 december: Vlissingen
De Winkelstraat Lange Zelke wordt gevuld met kraampjes vol leuke Kerstcadeautjes, lekkers, glühwein, warme chocomel, brocante, sieraden en mooie Kerstversieringen.

15 en 16 december: Veere
Veere is in de decembermaand versierd met kerstbomen. Dat, gecombineerd met de mooie monumentale huizen maakt dit sowieso een bijzonder sfeervol stadje om te bezoeken. 15 en 16 december is er dan ook nog een Kerstmarkt op de knusse Markt. Er staan zo’n veertig kraampjes met de lekkerste happen en drankjes en kerstdecoraties. In de kerstcafés staan snert, warme chocolademelk en glühwein voor je klaar. Naast de Kerstmarkt zijn er deze dagen ook nog twee markten op overdekte locaties. Bij de Creamarkt koop je kunst en andere mooie creaties van lokale kunstenaars. Bij de Adventsmarkt steun je met al je aankopen een goed doel.