Vlissingen Wonderstad Evenement verlopen
Bekijk meer

Vlissingen Wonderstad zorgt voor feest in de stad

Van 13 t/m 28 december maakt Vlissingen het extra gezellig in de binnenstad met allerlei leuke activiteiten. Van themafeesten, muziek en voorstellingen tot Kerst- en Eindejaarsfeesten.  

Bellamypark
Vooral rond het Bellamypark is er veel te doen. Hier worden veel terrassen omgebouwd tot knusse, sfeervolle blokhutten waar het onder de terrasverwarming en met heel veel versieringen en sfeervolle kaarsen om je heen hartstikke gezellig toeven is.

Warme Wintertent
Midden op het Bellamypark vind je ook de Warme Wintertent. Dit is het hart van alle activiteiten. Een van de hoogtepunten wordt ongetwijfeld weer Jingle Bells Sing Along op 21 december!  In je foute kersttrui (eventueel ook met zo’n leuk gewei op je hoofd) lekker meezingen met de leukste kersthits, gespeeld door de steengoeie muzikanten van de Grandpa Nick’s Sessieband. Maar er is meer leuks. 22 december kun je in de Warme Wintertent genieten van de Winter Wonderland Korendag (23 december), tijdens Kerstnacht feesten op hartstikke lekkere 90’s-Muziek en het jaar in stijl uitzwaaien op 28 december tijdens Vlissingen sluit af.
vlissingenwonderstad.nl.