Wereldvredesvlam brandt 15 jaar Evenement verlopen
Bekijk meer

Het derde lustrum wordt gevierd met een gevarieerd programma.

Dit jaar brandt de wereldvredesvlam in Cadzand precies 15 jaar.

Om dat derde lustrum te vieren organiseert de Stichting Wereldvredesvlam Cadzand op 21 september a.s. van 14.00 tot 16.30 uur een feestelijke middag in de protestantse kerk te Cadzand.

Iedereen is van harte uitgenodigd om gratis te komen genieten van een gevarieerd programma met onder andere deze hoogtepunten:

Optreden van het swingende koor ‘Fondant’ uit Oss onder leiding van Piet van der Sanden met Roos van de Sanden als soliste.

Interviews door Annemiek Schrijver, bekend van haar teevee-programma’s voor KRO/NCRV, met mevrouw Poissonnier, wethouder te Sluis, en de inspirerende doopsgezinde voorganger Marijn Vermet uit Aardenburg.

Verder een slide-show en een korte toespraak door de filosoof en auteur Hein Stufkens uit Cadzand.

Zaterdag 21 september is het ook nog eens wereldvredesdag en het begin van de vredesweek. Kortom: deze manifestatie mag je niet missen.

De kerk is open vanaf 13.30 uur, zodat er ook gelegenheid is om de kraampjes te bezoeken van diverse organisaties die zich inzetten voor een betere wereld. En een gratis drankje hoort er natuurlijk ook bij op zo’n feestelijke middag.

Bel of mail voor meer informatie: 06-33974147 / elisabethvanven@zeelandnet.nl