Winter- en Kerstmarkten Evenement verlopen
Bekijk meer

Kerstkraampjes, food, entertainment en muziek, zo kom je wel in kerststemming!

7 en 8 december: Kerstmarkt Goes
Goes pakt voor haar Kerstmarkt serieus groots uit, met niet alleen heel veel kraampjes, maar ook allerlei extra activiteiten in het centrum van de stad. De Kerstmarkt slingert door en rondom de Grote of Maria Magdalena Kerk. Er staan tientallen leuke chalets en kramen met kerstartikelen, waaronder heerlijke fudge, olijfolie, chocolade, wijnen en Zeeuwse streekproducten. En ook voor prachtige kaarsen, woonaccessoires, kunst en sieraden kun je in Goes terecht.

Er is volop entertainment. Zowel in als rondom de Grote Kerk zijn er diverse muzikale optredens en theateracts in Dickens stijl. Ook treden er meerdere koren op. Als je bij deze kerstmarkt niet in kerststemming komt… dan gebeurt het nergens.

En er is meer. Er zijn rondleidingen door Slot Oostende en er is zaterdag om 14.00 uur een gratis rondleiding door het hart van de stad (verzamelen bij het VVV - Singelstraat 11). Goes is modestad bij uitstek en dus zijn er ook modeshows waarbij de lokale winkels hun winter- en feestdagencollectie laten zien.
goesisgoes.nl

13 december: Kerstmarkt - Markt Middelburg
Dit is de dag dat medewerkers van verschillende grote werkgevers in Middelburg hun kerstpakket op kunnen komen halen op de Markt en daar wordt een heel feest rond georganiseerd. Gezellig druk wordt het dus sowieso op deze kerstmarkt. Er zijn meerdere kraampjes, er is straattheater, muziek en er zijn foodtrucks.
middelburgwinterstad.nl

13 t/m 15 december: diverse kerstmarkten - Veere
Veere is de hele maand december vrolijk versierd met kerstbomen in het prachtige historische centrum. Het ziet eruit als het ultieme kerstplaatje! En dan zijn er ook nog eens meerdere kerstmarkten. 13 en 14 december is er een Adventsmarkt in de kleine kerk met allerlei goede doelen die mooie producten verkopen. Op 14 december en 15 december wordt er een Creamarkt gehouden in 'Het Akkoord' aan de Oudestraat. Ook op 14 en 15 december is er een enorm sfeervolle kerstmarkt op het marktpleintje met mooie kersversieringen, leuke cadeautjes en natuurlijk allerlei verrukkelijke winterse hapjes en drankjes.
kerstmarktveere.nl

14 december: Kerstmarkt - Dorpshuis Grijpskerke
Je weet maar nooit wat het weer doet in december, maar bij deze kerstmarkt kun je sowieso zonder hagel en regen te trotseren langs de kraampjes wandelen. Er is hier van alles te verkrijgen (brocante, kleding, Duitse kerstartikelen en meer). En natuurlijk is er ook een gezellig groot horecaplein met poffertjes, glühwein en broodjes.