Nieuwvliet Zeeuws-Vlaanderen

Winter Wonderland Sinte Pier Evenement verlopen
Bekijk meer

De geur van wafels, die bij Museum De Karrekasse worden gebakken, komt je al tegemoet. Het gemekker van de schaapskudde klinkt zoals kerstsfeer moet klinken. En op tal van plaatsen animatie, straattheater, muziek en kunst.

Winter Wonder Wandeling Sinte Pier is een prachtig evenement dat een vaste plek op de winterkalender heeft gekregen.

De 5e editie is op vrijdag 28 december 2018. En laat je niet tegenhouden door weer, sneeuw, wind, kou of nattigheid. De ongemakken van het weer wegen niet op tegen de warmte die het kleine dorp op deze dag uitstraalt. De vorige edities wáren koud inderdaad, maar unaniem waren alle bezoekers blij dat ze de Winter Wonder Wandeling hebben meegemaakt. De organisatie verwacht dan ook wederom een paar duizend mensen in de straten van het dorp om de sfeer op te snuiven van al het moois dat er wordt aangeboden. Met alle huizen, tuinen en mooie plekjes prachtig verlicht met lichtslangen, vuur, lampen, kaarsen en wat al niet meer.

Een wandelroute door het dorp voert je van het ene wonder na het ander. Marktkraampjes met leuke hebbedingetjes of lekkere hapjes vind je langs de hele route. De geur van wafels, die bij Museum De Karrekasse worden gebakken, komt je al tegemoet. Het gemekker van de schaapskudde klinkt zoals kerstsfeer moet klinken. En op tal van plaatsen animatie, straattheater, muziek en kunst.

Wil je dit ook allemaal beleven? Kom dan tussen 17:00 en 22:00 uur naar Sinte Pier (Nieuwvliet). Parkeren kan buiten het dorp. De toegang tot de Winter Wonder Wandeling is gratis. Info: 06-52118711