Zomerschool fotografie  Evenement verlopen
Bekijk meer

Zeeland, zee, licht en historische steden. Iedere fotograaf wordt enthousiast van de vele mogelijkheden die Zeeland te bieden heeft. De Zomerschool fotografie brengt je naar deze fotogenieke locaties en leert je anders te kijken.

Fotograaf Karin den Boer, geboren en getogen in Zeeland, organiseert fotowandelingen, workshops en meerdaagse cursussen. Het aanbod is gevarieerd en geschikt voor elk niveau en type camera of smartphone. 

De fotowandelingen en workshops zijn vooral gericht op landschap- en architectuurfotografie. Aan de Zeeuwse kust laten we ons, net als Mondriaan en zijn tijdgenoten, betoveren door het Zeeuwse licht. Zeeland is rijk aan historische steden met vele monumenten en schilderachtige straatjes. Uitdagingen genoeg voor architectuur fotografie. Ook ’s avonds fotograferen we tijdens het gouden en blauwe uurtje. 

Fotowandelingen in de maand juli vinden plaats op 3, 10 en 17 juli van 10.30 tot 13.00 uur. Ben je een gevorderde fotograaf en zoek je meer verdieping? Dan is een fotodag met een speciaal thema of een meerdaagse cursus vast iets voor jou. De meerdaagse cursus bestaat uit korte dagdelen waarin we verschillende thema’s bespreken. Daarna ga je op eigen gelegenheid fotograferen. Tijdens de workshops werken we veilig en volgens de regels van het RIVM. 

Meer informatie vind je op de website: https://bit.ly/3g5EXZl

Fotowandeling ouder en kind. Samen op stap en samen fotograferen. Het historische centrum van Middelburg met autovrije steegjes en pleinen leent zich daar uitstekend voor. Kinderen hebben nog een frisse kijk op hun omgeving. En ze geven meer ruimte aan hun fantasie. Laat je als ouder hierdoor inspireren. Zo leer je samen om anders te kijken. Fotowandelingen ouder en kind vinden plaats op: 5, 12 en 19 augustus van 10.30 tot 12.30 uur.

Meer informatie vind je op de website: https://bit.ly/3g5EXZl

 

Tags: