Gallerymaritime exposeert

IJsvogeltje met een nestje eierenin  pastel van Els Burgers
Gallerymaritime exposeert
0.00
01 apr - 31 mei 2022

Colijnsplaat
Nederland

Op veler verzoek exposeert GalleryMaritime Colijnsplaat dit voorjaar het pastelwerk van de Zeeuwse kunstenares, Els Burgers. Els schildert met pastelkrijt. Zij creëert met maritieme stillevens met kreeften en zeevruchten. En ook een ijsvogeltje met een nestje van eitjes dat het gevoel van voorjaar oproept. Terwijl talrijke krabbepootjes, wulken en ander Zeeuws Zilt de toeschouwer doen glimlachen. Een bezoekje aan de galerie is meer dan de moeite waard.

Wie geïnteresseerd is in de maritieme kunst, de pasteltechniek van Els Burgers of de vroegste maritieme geschiedenis van Zeeland kan in de galerie het hele verhaal horen en de bijzondere werken van Els Burgers bezichtigen.

De passie om het waterlandschap, zijn serene schoonheid zowel als de woeste uitingen ervan als enig verbeeldingsthema te kiezen is een keuze die weinig aanbieders in hedendaagse kunst maken. In tegenstelling tot GalleryMaritime. De galerie is er expliciet in om aan de behoefte van watersporters en shiplovers tegemoet te komen  En aangezien het vooral maritieme kunstenaars zijn die de expositieruimte in Colijnsplaat benutten voor het presenteren van hun werk, is het een oase waar ook menig liefhebber van realistische kunst zich thuisvoelt.

Openingstijden elke dag van 12.00 – 17.00 uur

gratis entree, parkeren voor de deur en kopje koffie voor de liefhebber.

Voorstraat 45, 44 86 AJ Colijnsplaat.