GraauwRock

Graauwrock Graauw
GraauwRock
15.00
28 okt - 29 okt 2022

Graauw
Nederland

Op vrijdag 28 oktober geht es loss met het Oktoberfest en zaterdag 29 oktober is het partytime tijdens Herfsparty XXL! Voor beide feesten halen we weer de tofste bands naar de feesttent in Graauw.

Vrijdag 28 oktober verandert de feesttent op de velden van vv Graauw met optredens van een van Nederlands beste Oktoberfestbands Palemiger Spatzen, Feest DJ Eric en dweilband Orange Band en weer in klein München.

Zaterdag 30 oktober is het weer partytime tijdens de Herfstparty XXL Dan wordt de tent op zijn kop gezet door de Zeeuwse rockers van Surrender, The Euros en WC Experience.

Tickets
Een kaart voor Oktoberfest kost € 15,00 in de voorverkoop (aan de kassa € 17,50), een ticket voor Herfstparty XXL kost € 17,50 in de voorverkoop (aan de kassa € 20,00). Er is ook een combikaart. Daarmee krijg je toegang tot Oktoberfest én Herfstparty XXL. De combikaart kost € 27,50.

Kaarten kunnen online worden besteld op www.graauwrock.nl en gekocht bij tankstation Totté (Graauw), café In het zicht der Schelde (Paal) en Max Korting (Hulst).