Kermis Terneuzen

kermis terneuzen,  foto: Stad terneuzen
Kermis Terneuzen
0.00
16 sep - 25 sep 2022

Terneuzen
Nederland

Vanaf vrijdag 16 september is het weer tien dagen lang kermis op de Markt én het Stadhuisplein. De kermis wordt vrijdagmiddag om 16.00 uur geopend. Vanaf zaterdag 17 tot en met zondag 25 september is de kermis dagelijks geopend vanaf 13.00 uur. Op vrijdag en zaterdag zijn de attracties tot 1.00 uur ‘s nachts open, op de andere dagen tot middernacht. De kermis sluit op de laatste zondag om 19.00 uur.

Op woensdagmiddag 21 september komen Bing en Flop speciaal voor alle kinderen naar de kermis in Terneuzen. Wil jij ze ontmoeten? Kom dan zeker naar de kermis. Je vindt ze op een van de
kermis terreinen.

Op donderdag 22 september vindt tussen 14.00 en 17.00 uur de prikkelarme middag plaats. Voor deze middag ontvangen mensen met een beperking een uitnodiging om naar de kermis te komen. Drie uur lang mogen ze gratis in alle attracties waar ze graag in willen. De hele snelle attracties draaien dan wat langzamer. Ook de rookmachines, harde geluiden en lichtflitsen behoren deze middag even niet tot de kermis. Zo kunnen ook prikkelgevoelige mensen plezier beleven aan de kermis.

Op de laatste zaterdag van de kermis (24 september) staan aan de Herengracht en De Blokken allerlei kraampjes van de braderie. Ook komen er weer een hoop artiesten richting Terneuzen om er een leuke dag van te maken. Wie u allemaal kunt tegenkomen? Dat zijn: harmonie De rustende Moeders (het kleinste straattheater ter wereld), Sven Roelants met Professor Kazimir (steltloopact en circusanimatie), Delinus 03 (de kleinste taxi-bus die er is), Clochards (straattheater) en de humoristische straattheaterartiest Martin Forget.