Lichtwandeling Aardenburg

lichtwandeling aardenburg
Lichtwandeling Aardenburg
0.00
19 dec - 23 dec 2021

Aardenburg
Nederland

 

We zijn beland in de donkere dagen voor kerst 2021. We krijgen allemaal weer zin in het licht. En dat licht zal in allerlei vormen en kleuren te zien zijn in Aardenburg tijdens de Lichtwandeling. Deze zal gehouden worden in de periode zondag 19 t/m donderdag 23 december. 

De wandeling die individueel gedaan kan worden start vanaf de RK-kerk in de Weststraat te Aardenburg. De route informatie is daar verkrijgbaar vanaf 17.00 uur. De route kan gelopen worden tussen 17.00 en 22.00 uur. Onderweg is er mogelijkheid tot het nuttigen van een hapje en een drankje.

De Lichtwandeling is een organisatie van Stadsraad Aardenburg en is uitgewerkt door Nathan Bellengé (student RITCS Brussel, licht en geluid) en Max Engelen. Het belooft een prachtig en sfeervol spektakel te worden. Het project is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Sluis, de gezamenlijke Aardenburgse kerken, LEF, Recreatiebad De Elderschans, Studio 2 (B) en vele vrijwilligers.

Zondag 19 december zal (onder voorbehoud) voorafgaand aan de wandeling het Jongerenkoor Aardenburg een inloopkerstconcert houden in de RK-kerk. Volg daarvoor de facebookpagina van het Jongerenkoor. 

Locatie: Weststraat 80 Aardenburg