Mosselfeesten Middelburg

Mosselfeesten Middelburg
28 jul - 30 jul 2016

Eind juli zijn de mosselen lekker. Precies op tijd voor de Mosselfeesten in Middelburg. Donderdag 26 t/m zaterdag 28 juli kun je er genieten van gezelligheid, muziek en het Zeeuwse zwarte goud.

Op de Vlasmarkt is het gezellig druk met kraampjes, mensen die lopen te proeven en genieten en hier en daar een spontaan optreden. Net zo divers als de horecagelegenheden hier zijn de bereidingswijzen van de mosselen: klassiek, modern, speels, exotisch. Je vindt altijd wel iets van je gading. En lust je geen mosselen, dan geen nood. Er worden ook allerlei andere maritieme lekkernijen bereid. 

Alle deelnemende horecagelegenheden geven hun eigen invulling aan de mosselfeesten. Bij de een koop je de meest exquise culinaire gerechten, bij de ander koop je snel aan de straat een bakje gekookte mosselen en weer even verderop wordt er vooral een feestje gebouwd met muziek en spontane dansjes. Bovendien is er overdag straattheater voor de kinderen. Zin in een avontuurlijk hapje? Er zijn ook altijd gelegenheden waar je een hete mosselcurry of roerbakmosselen kunt eten.