Overzicht zomermarkten juli & augustus Walcheren

Overzicht zomermarkten juli & augustus Walcheren
0.00
01 jul - 31 aug 2019

Grote Markt 1
4527CN Middelburg
Nederland

Heel veel kernen op Walcheren en de Bevelanden hebben een eigen warenmarkt. De grootste markten vind je in de steden. Op dinsdag is het weekmarkt in Goes, donderdag in Middelburg en vrijdag in Vlissingen.

Seizoensmarkten
• Elke maandag in Domburg t/m begin september.
• Elke dinsdag in Zoutelande t/m begin september.
• Elke woensdag in Vrouwenpolder vanaf begin juli t/m eind augustus
• Elke donderdag in Oostkapelle van begin juli t/m eind augustus

Elke maandag: Boeken- en verzamelmarkt - Middelburg
Een markt die heerlijk is om rond te snuffelen – zelfs als je er niks koopt. Je kunt bij heel veel verschillende kramen op de Markt van Middelburg terecht voor brocante, antieke hebbedingen, boeken en prenten.

Elke dinsdag in de hoogzomer: Historische Markt Veere
Alles hier heeft een nostalgisch tintje. Je vindt hier o.a. antiek, brocanterie, sieraden, houten speelgoed en ouderwets snoepgoed. Natuurlijk zijn er ook veel streekproducten. Ook worden er elke week oude ambachten gedemonstreerd.

Elke donderdag: Brocante en zo
- Middelburg op Koorkerkplein onder de Lange Jan, vind je op marktdag (donderdag) een leuke, kleine brocantemarkt met een kraampje of 15.

Elke eerste en derde zaterdag van de maand: Rommelmarkt in de oude school, Kortgene
Een kleine maar fijne dorpsrommelmarkt. Je bereikt de locatie via het Julianaplein. Op zoek naar authentieke huisraad of glaswerk? Dan is dit een handige plek om te bezoeken.

24 juli: Zomermarkt, Kamperland
Dit zijn altijd bijzonder gezellige woensdagen in Kamperland. Er is veel bedrijvigheid en voor kinderen zijn er vaak ook speciale activiteiten. 

26 juli en 23 augustus: Avondmarkt, Middelburg
Pal onder het Middelburgse stadhuis kun je tijdens de Avondmarkten de leukste koopjes vinden.

27 juli en 10 augustus: Snuffelmarkt, Middelburg
Deze snuffelmarkten op de Markt worden altijd druk bezocht. Er is dan ook een breed en bijzonder aanbod van koopwaar voor verzamelaars.

2 augustus: Midzomernachtmarkt, Vlissingen
Terwijl je de lichtjes van voorbijvarende schepen op de Westerschelde ziet, kun je op de boulevard van Vlissingen tijdens de Midzomernacht serieuze koopjes scoren. Er zijn hier ook veel standwerkers.

3 augustus: Rommelmarkt - Middelburg

De Vismarkt is een idyllisch plekje in Middelburg. De eerste zaterdag van de maand is het er steevast rommelmarkt met antiek en curiosa.

4 aug: Zondagse Brocantemarkt - Middelburg
Wanneer het koopzondag is in Middelburg (de eerste zondag van de maand) is het in het winkelhart van de stad ook Brocantemarkt met kraampjes tijdens de winkelopeningstijden (12.00 – 17.00 uur). lecollectionneur.nl/markten

7 augustus: Brocante, Vintage en Ouwe Sannie markt, Westkapelle
Op deze drukbezochte en gezellige markt presenteren handelaren én particulieren hun brocante en ouwe sannie. Het aanbod varieert van zolderopruimingen tot collectors items.

14 augustus: Fietsrommeltocht en Kofferbakverkoop Westkapelle
De kofferbakverkoop vindt plaats in de Zuidstraat, richting de dijk. Ook kun je bij de mensen thuis allerlei leuke koopjes vinden als je bij hen langsfietst.

27 juli, 3 en 10 augustus: Zomer-Rommelmarkt in De Snuffelschuur ‘De Spuikom’, Kamperland

Aan de Spuidijk 12 kun je terecht voor boeken, speelgoed, huisraad, glaswerk, tafels, stoelen, kasten en koffie en wafels. Locatie: Spuidijk 12a (Spuikom). 

21 juli en 18 augustus: Zondag Zomer Boulevardmarkt, Vlissingen
Het mooiste decor voor een markt vind je op de boulevards van Vlissingen. Met immense zeeschepen op de achtergrond en een lang lint van kraampjes is het hier heerlijk shoppen.

24 augustus: Jaarlijkse Bazaar Grijpskerke
Locatie: op en rond het trapveldje aan de Jacob Catsstraat in Grijpskerke. Daarnaast staan er tientallen marktkramen in de Jacob Catsstraat en vinden er activiteiten plaats in de Michaëlskerk. De bazaar is in samenwerking met Hans van Breukelen, die de gehele dag op de bazaar aanwezig zal zijn. De opbrengst van de bazaar komt geheel ten goede aan twee doelen, Stichting Support Casper en een speelhuisje voor de Bergpadschool Grijpskerke. Gratis entree.