Rescue Vlissingen

rescue vlissingen
Rescue Vlissingen
0.00
17 aug 2022

Vlissingen
Nederland

Dit internationale multidisciplinaire evenement is uniek in zijn soort: vrijwel ieder type hulpverlening, op het water, het land of vanuit de lucht is tijdens demonstraties of static shows te zien. Rescue is het grootste en meest diverse hulpverleningsevenement van Nederland. Bijzonder leuk om met de kinderen te bezoeken. Niet alleen kijken ze hun ogen uit, ze kunnen ook aan allerlei activiteiten deelnemen.

Rescue Vlissingen vindt voornamelijk plaats op de boulevards en het badstrand. Een ideale locatie om spectaculaire vliegshows en reddingsdemonstraties te bekijken.

Er zijn niet alleen heel veel leuke dingen te bekijken tijdens rescue, je kunt ook zelf aan allerlei activiteiten meedoen. De kinderen kunnen zich bij de brandweer vermaken met waterspelen. Je kunt spuiten met een historische handspuit of helpen een brandje te blussen. Heel spannend is het om te ervaren hoe je jezelf uit autowrak kunt bevrijden. Er zijn meerdere klimwanden, je kunt als schipper een politieboot besturen en voelen hoe het is om zelf te vliegen in een vliegsimulator. Toegang tot Rescue Vlissingen is gratis.

www.rescuevlissingen.nl