Rondvaarten Vlissingen

zeehondjes
Rondvaarten Vlissingen
18.50
01 jul - 31 aug 2021

Vlissingen
Nederland

Elke vrijdag en zaterdag in juli en augustus kun je inschepen op de Lady Madeleine voor een rondvaart over de Westerschelde bij Vlissingen. Een leuke manier om de stad van een totaal andere kant te zien en tegelijk het water van de Westerschelde te verkennen. Vanaf de boulevards van de stad heb je prachtig uitzicht op de zeeschepen. Stel je eens voor hoe bijzonder het is om daar tussen te varen!

Je vertrekt om 11.30 uur bij de Sluiskade tegenover het NS station (inschepen ongeveer een half uur van tevoren; je kunt vlakbij parkeren) en maakt een tocht langs de uitgestrekte boulevard van Vlissingen. Vervolgens vaart het schip langs de Hoge Platen waar je bij laag water heel vaak zeehonden kunt zien zonnen. Onderweg kunt u in de bar/restaurant terecht voor een drankje en/of een hapje. De vaartocht duurt meestal zo’n 3 uur dus je hebt alle tijd om te genieten van de omgeving, de verhalen van de schipper en het uitzicht. 

Parking aanwezig op korte afstand van de boot. 

Tarief: volwassenen: € 18,50; kinderen: € 9,75 Tickets, reserveringen en informatie via mail: info@rondvaartvlissingen.nl /info@rederij-dijkhuizen.nl • 0118-419367 • rondvaartvlissingen.nl. De rondvaartboot is ook het hele jaar af te huren voor besloten / grote gezelschappen.