Schilder masterclasses Domburg

schilder masterclasses domburg
Schilder masterclasses Domburg
290.00
27 apr - 23 sep 2022

Domburg
Nederland

Domburg en het prachtige Zeeuwse licht is een inspiratie geweest voor veel gerenommeerde kunstenaars (Toorop en Mondriaan bijvoorbeeld). En als je er zelf wel eens goed hebt rondgekeken, is je vast ook opgevallen hoe prachtig die omgeving is. Is het geen mooi idee om daar in 2022 mee aan de slag te gaan? Met de ‘Masterclasses Kunstschilderen van Het Zeeuwse Licht’ kan dat.

Je kunt twee- of driedaagse masterclasses volgen ‘en plein air’ in de duinen of op het strand. Je schildert daar al gauw zo’n vijfenhalf per dag met olieverf of acryl volgens het principe ‘learning by doing’. Gaat dus geen ellenlange theoriecursus aan vooraf. Je leert schilderen in een losse toets, niet strak realistisch en figuratief maar impressionistisch.

Je wordt daarbij begeleid door mensen met veel verstand van de praktijk: het zijn zelf ook kunstenaars. Leermeesters in 2022 zijn Hans Versfelt en Wim van de Wege. Hans is een bevlogen kunstenaar. Hij schildert geweldig en kan ook nog eens erg goed lesgeven. Wim is nieuw en heeft als landschapsschilder een bewezen staat van dienst. Indrukwekkende wolkenpartijen in weer en wind is zijn specialiteit.

Wordt 2022 het jaar waarin je je eigen kunstwerken gaat maken? De masterclasses stromen snel vol, dus het is verstandig om je tijdig aan te melden. Je kunt van eind april t/m september terecht. Er zijn masterclasses voor beginners en gevorderden.

Praktische informatie en aanmeldmogelijkheden vind je op hetzeeuwselicht.nl.