Schilder masterclasses Domburg

kunst in domburg
Schilder masterclasses Domburg
290.00
27 apr - 23 sep 2022

Domburg
Nederland

Domburg had vroeger een kunstenaarskolonie wordt er vaak gezegd, maar eigenlijk is het nog steeds een hotspot voor van alles dat met kunst te maken heeft. Er zijn veel galeries en je kunt niet om het Marie Tak van Poortvlietmuseum heen. Ook zijn er deze zomer mooie activiteiten rond kunst. Die lichten we graag even voor je uit.

Schilders in actie
Van mei t/m september zie je regelmatig schilders in actie op het strand, in de duinen en op andere typische Domburgse plekken. Ze volgen masterclasses impressionistisch kunstschilderen bij het Zeeuwse Licht (hetzeeuwselicht.nl). Wanneer het weer het toelaat, schilderen ze tijdens hun masterclass minstens vijf uur per dag ‘en plein air’. Het geeft je strandbezoek of je wandeling door de duinen toch wel echt wat extra’s als je gewoon pal voor je neus allemaal kunstwerken ziet ontstaan. Voor een authentieke kunstscene hoef je echt niet naar Parijs – in Domburg vind je het ook!  

Zomertentoonstelling
De gerenommeerde impressionisten Hans Versfelt, Jo Dumon Tak en Wim van de Wege die ook allemaal lesgeven bij het Zeeuwse Licht, laten tijdens een expositie hun kijk op Domburg en de Domburgse kust zien. Domburg wordt getoond als sfeervolle badplaats waarbij het bijzondere strand, de indrukwekkende zeegezichten en het gezellige dorp met zijn bosrijke omgeving op het schilderslinnen zijn verbeeld. De tentoonstelling is van 1 mei t/m 15 september te zien bij Strandhotel Duinheuvel (Badhuisweg 2, strandhotelduinheuvel.nl).

Inspiratie
Domburg (en het zien en beleven van kunst daar) heeft ongetwijfeld een inspirerende werking op je. Wil je ook een masterclass volgen, wees er dan snel bij. Er zijn deze zomer al veel data volgeboekt.

 

kunst in domburg 1
kunst in domburg 1
kunst in domburg 1
kunst in domburg 1
kunst in domburg 1