Spring in 't park

Spring in t park Groede podium
Spring in 't park

Springkastelen en tal van uitdagende speeltoestellen domineren op zaterdag 23, zondag 24 en maandag 25 juli het grasveld van Groede Podium. Hele grote waar de al wat grotere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven. Ook wat rustigere exemplaren waar de allerkleinsten zich veilig op voelen.

Stormbaan
Schoenen uit en springen maar. Er is een stormbaan met hindernissen, glijbanen, tunnels, hoogtes en dieptes. Daar komt geen eind aan! Voor deze stormbaan moet je wel al een grote jongen of een grote meid van minstens 120 cm zijn. Dan ben je al sterk genoeg om het einde te halen. Bij sommige hindernissen kan je elkaar ook even helpen natuurlijk.

Alles voor de kinderen
Al die volwassenen zijn maar wat jaloers dat zij er niet op mogen. Maar nee…dit is echt voor de kinderen. Gelukkig kunnen ze wel de bunkers of de dieren bekijken. Of naar de spelende kinderen kijken natuurlijk, want dat is het állerleukste. Neem de volwassenen anders maar mee naar het terras van het Hoofdkwartier, het restaurant van Groede Podium. Dat is dan hun eigen attractie. Lekker even wat drinken of wat eten.

Tijdsblokken
Je kan komen springen tussen 10.30 en 18.00 uur. Om iedereen de kans en de ruimte te geven, kun je een springblok van 45 minuten reserveren. Dat kan op de dag zelf als er plek is, maar ook vooraf online via groedepodium.nl