Spring in 't park

Spring in het park groede podium
Spring in 't park
10.00
07 aug - 09 aug 2021

Groede
Nederland

Speciaal voor grote en kleine kinderen: springen, klimmen en vliegen! Niets is te gek op de 150-meter-lange stormbaan (vanaf 1m20). Ook aan de allerkleinste deelnemers is gedacht. Naast de bekende trampolines en speeltoestellen, staan er ook toffe springkussens in het Speel- en bunkerpark Groede Podium. 

Om iedereen de kans en ruimte te geven de grootste outdoor stormbaan van Zeeland te trotseren, zijn er speciale “springblokken” van drie kwartier. Dagelijks kan er gesprongen worden tussen 10.30 en 18.00 uur. Meer informatie over de springblokken, tickets en prijzen is te vinden op de website. Voor de kleinere springkus-sens is geen ticket nodig. 

Na een actief avontuur op de stormbaan is het tijd om even bij te komen bij het Hoofdkwartier, het restaurant in Groede Podium. Het grote terras en de verschillende picknick-tafels in het park bieden plaats om te genieten van een lekker hapje en drankje. 

Wij van de Badkoerier geven gratis tickets weg! Houdt onze instagram of facebook pagina in de gaten en kijk of je kaartjes kunt bemachtigen @Badkoerier. Wees er snel bij!

Speel- en bunkerpark Groede Podium 

Groede Podium is een verrassend groen speelpark met een verhaal, gelegen tussen het strand en Groede Dorp. De bunkers, speelkubussen, klimtorens en waterspeeltuin nodigen uit tot de gekste en wildste avonturen! Voor groot en klein biedt het terras een lekker plekje om weer even op adem te komen. De bunkers op het terrein zijn stille getuigen van de Tweede Wereldoorlog (1939-1945) en zijn gebouwd 

als onderdeel van de Atlantikwall, de Duitse verdedigingslinie langs de Europese kust. Stützpunkt Groede, het huidige Groede Podium, was de basis van een Duitse artillerie-eenheid. Door een tocht langs de bunkers, tank-versperringen, informatieborden en praatpalen, komen verhalen over de Tweede Wereldoorlog weer tot leven.