Zeeland Nazomerfestival

zeeland nazomerfestival
Zeeland Nazomerfestival
15.00
26 aug - 03 sep 2022

Zeeland
Nederland

Van 26 augustus tot en met 3 september vindt het Zeeland Nazomerfestival plaats, een negendaagse ontdekkingstocht met theater, dans, muziek en performance door heel Zeeland. Het programma is te vinden op tal van locaties verspreidt over de hele provincie.  

Dit jaar is het ZNF te vinden in: Burghsluis - Bommenede - Goes - Oostkapelle - Middelburg - Stavenisse - Veere -Vlissingen - Wilhelminadorp - Walsoorden - Yerseke - Zierikzee

Ga op theatrale ontdekkingstocht in oude bootloodsen, maak speciale nachtwandelingen midden in de natuur, eet de duurzaamste producten op een plek die je nooit meer vergeet, bezoek vanaf kades in verschillende havens avondconcerten, ontdek muzikaal talent op het Abdijplein, duik in de geschiedenis van onze voorouders en aanschouw dans met internationale allure in de grootste kerk van Zeeland. Allemaal tijdens het Zeeland Nazomerfestival 2022!

 Om alvast een tipje van de sluier op te lichten. Op het Abdijplein kun je dit jaar in intieme setting genieten van muzikale live acts. En ook de Vrijbuiter gaat weer varen! Negen dagen, negen havens waar je vanaf de kade kunt genieten van muzikale gasten. Deze twee onderdelen zijn gratis te bezoeken, dus laat je verrassen!

 Half juli wordt het programma bekend gemaakt en start de kaartverkoop voor de voorstellingen. 

Meer informatie www.zeelandnazomerfestival.nl