Zomeravond Beachvolleybaltoernooien

beachvolleybal
Zomeravond Beachvolleybaltoernooien
15.00
08 jul - 12 aug 2021

Vlissingen
Nederland

Het beachvolleyen is echt voor spelers van alle niveaus. Dus het maakt niet uit of je een ervaren sporter bent of nauwelijks de regel kent, er is voor iedereen plaats en precies dat maakt deze avonden zo bijzonder.

Van tevoren inschrijven is gewenst. Je kunt je aanmelden met een app of sms naar 06-28618623. Deelname kost € 15,- per team (vier personen). Je kunt ook in je eentje meedoen. Dan word je ingedeeld bij een team en maak je gelijk sportieve vrienden. Meer info over locaties en parkeren vind je op de site van de organisatie.

- Elke dinsdagavond: Strandpaviljoen De Strandzot, Zoutelande Adres: Westkapelseweg,duinovergang bij verkeerslichten.

- Elke donderdagavond: Zandpaviljoen Pier 7, Badstrand, Vlissingen Adres: Boulevard Evertsen, Vlissingen

In samenwerking met Strandsport Zeeland organiseerden we jarenlang de Badkoerier Zomeravond Beach-volleybal toernooien op het strand bij Strandpaviljoen Neptunus in Zoutelande. Om diverse redenen moesten we deze locatie dit jaar helaas skippen. Dat lag zeker niet aan eigenaar Jan van den Broek, die ons altijd gastvrij ontving en hielp waar nodig. We wensen hem met zijn mooie paviljoen heel veel succes en een prachtige zomer toe. We hebben er alle vertrouwen in dat ook deze zomer een succes wordt, want met een paviljoen op een van de mooiste stranden van Zeeland, met een prima menu en mooi terras moet het wel goed komen!