Fiets de mooiste fietsroutes met de Badkoerier en Fietsnetwerk.nl. Via de Badkoerier routes in de fietsnetwerk app willen we toeristen en inwoners iets extra’s bieden om Zeeland te beleven en geven we u als adverteerder extra mogelijkheden om zichzelf te profileren bij de fietsende toerist. We zijn hiermee de enige in Nederland die digitale fietsroutes tweetalig- in het Nederlands en Duits- aanbiedt!

 

De fietsapp & website van Fietsnetwerk.nl is de ideale navigatie-app om tijdens je vakantie in Zeeland de provincie op een andere manier te beleven. Er is keuze uit zo'n 25 Badkoerier fietsroutes die wij speciaal voor de toerist samenstellen. 

 

Ideaal is het dat fietsers al rijdend via de app pushberichten ontvangen over de leukste stopplekjes op hun route. De ene keer dichtbij en soms wat verder van de route vandaan. Van een locatie om te lunchen, tot museum of speeltuin waar de kinderen zich kunnen uitleven.

 

De Badkoerier fietsroutes staan al jaren in de top 10 van meest gefietst binnen Fietsnetwerk.nl - één van de grootste aanbieders van thematische fietsroutes in Nederland.

Profiteer van de speciale Badkoerier seizoensaanbieding. Tijdelijk €355,- Normaal €695,-

Wat krijgt u bij dit pakket?

  1. Vermelding als afstapmoment op de landelijke website van Fietsnetwerk.nl
  2. Vermelding bij een populaire fietsroute als afstapmoment. 
  3. Weergave direct op de routes bij fietsknooppunten in de buurt. 
  4. Advertentieruimte via de site en app. 
  5. Uw eigen knooppuntnummer.
  6. Promotie van de route in het Badkoerier magazine.