Fiets de mooiste fietsroutes met de Badkoerier en Fietsnetwerk.nl. Via de Badkoerier routes in de fietsnetwerk app willen we toeristen en inwoners iets extra’s bieden om Zeeland te beleven en geven we adverteerders extra mogelijkheden om zichzelf te profileren bij de fietsende toerist. 

 

De fietsapp & website van fietsnetwerk.nl is de ideale navigatie-app om tijdens je vakantie in Zeeland de provincie op een andere manier te beleven. 

 

Er is keuze uit zo'n 25 Badkoerier fietsroutes die wij speciaal voor de toerist samenstellen. 

 

In de app of via de site kun je fietsroutes zoeken per plaats of in de directe omgeving. Ideaal is het dat fietsers al rijdend via de app pushberichten ontvangen over de leukste stopplekjes. De ene keer direct aan de route en soms wat verder van de route vandaan. Van locatie om te lunchen, een musea tot speeltuin waar de kinderen zich kunnen uitleven. Bepaal je liever zelf waar je afstapt? Ook dat kan, door de route vooraf in te stellen en de routebeschrijving bijvoorbeeld te printen.

 

De Badkoerier fietsroutes stonden in 2018 in de top 10 van meest gefietst binnen Fietsnetwerk.nl - één van de grootste aanbieders van thematische fietsroutes in Nederland.

Profiteer van de speciale Badkoerier seizoensaanbieding. Tijdelijk €225,- Normaal €450,-
Wat krijgt u bij dit pakket?

  1. Vermelding als afstapmoment op de landelijke website van Fietsnetwerk.nl
  2. Vermelding bij een populaire fietsroute als afstapmoment. 
  3. Weergave direct op de routes bij fietsknooppunten in de buurt. 
  4. Advertentieruimte via de site en app. 
  5. Uw eigen knooppuntnummer.
  6. Een vermelding van de route en uw stopplek in het Badkoerier magazine.