Beleef Zeeland met de Badkoerier fietsroutes in samenwerking met fietsnetwerk.nl

  

Houd je van fietsen? Beleef Zeeland dan met de Badkoerier fietsroutes!

Download de gratis fietsapp van fietsnetwerk voor je smartphone.

De app bevat de mooiste Zeeuwse Badkoerier routes die zijn samengesteld aan de hand van de knooppunten. De app brengt je eenvoudig vanaf je huidige locatie naar de dichtstbijzijnde route. Ook kun je routes zoeken op plaatsnaam. Liever vooraf een route opzoeken en printen? Dat kan, via de website!

 

Gebruiksvriendelijk en energiezuinig
Hoe werkt de app? De fietsapp geeft alleen begeleiding wanneer het nodig is, bij de fietsknooppunten. Je krijgt de volgende stap van je fietsroute op het juiste moment in de vorm van een notificatie. Ongeveer 10 tot 50 meter voor het fietsknooppunten krijg je een 'pushbericht'. Deze informeert je over het volgende knooppunt op de Badkoerier fietsroutes. De telefoon kan intussen gewoon op standby. Het batterijverbruik en het dataverbruik van de App zijn bovendien zeer laag door het gebruik van de nieuwste technieken.  


Onderweg
Uniek aan de fietsroutes van de Badkoerier is dat je tijdens het fietsen leuke Zeeuwse afstapmomenten te zien krijgt die langs de route liggen. Denk hierbij aan horeca, musea en heel veel toeristische bezienswaardigheden.

De Badkoerier fietsroutes zijn gemaakt in samenwerking met fietsnetwerk.nl. Via de website fietsnetwerk.nl kun je de routes ook in diverse formaten downloaden (waaronder GPX) en printen. Houd je van water, varen én fietsen? Dan is de fietsroute aan twee zijden van de Westerschelde iets voor jou. Met de Fietsroute aan twee zijden van het water ga je met de Ferry Breskens-Vlissingen naar de overkant (van Zeeuws-Vlaanderen naar Walcheren of andersom) en ontdek je in één dag een groot stuk van Zeeland op de fiets! De overtocht is een belevenis opzich.