Beleef Zeeland met de Badkoerier fietsroutes van fietsnetwerk.nl

 

Hou je van fietsen? Download dan de gratis fietsapp van fietsnetwerk voor je smartphone.

De app bevat de mooiste Zeeuwse Badkoerier routes die zijn samengesteld aan de hand van de knooppunten. De app brengt je eenvoudig vanaf je huidige locatie naar de dichtstbijzijnde route. Ook kun je routes zoeken op plaatsnaam.

 

Gebruiksvriendelijk en energiezuinig
Hoe werkt het? De Badkoerier fietsapp geeft alleen begeleiding wanneer het nodig is, bij de fietsknooppunten. Je krijgt de volgende stap van je fietsroute op het juiste moment in de vorm van een notificatie. Ongeveer 10 tot 50 meter voor het fietsknooppunten krijg je een 'pushbericht'. Deze informeert je over het volgende knooppunt op de fietsroutes. De telefoon kan intussen gewoon op standby. Het batterijverbruik en het dataverbruik van de App zijn bovendien zeer laag door het gebruik van de nieuwste technieken.  


Onderweg
Uniek aan de Badkoerier fietsapp is dat je tijdens het fietsen leuke Zeeuwse afstapmomenten te zien krijgt die langs de route liggen. Denk hierbij aan horeca, musea en heel veel toeristische bezienswaardigheden.

De Badkoerier fietsapp is gemaakt in samenwerking met fietsnetwerk.nl. Via de website fietsnetwerk.nl kun je de routes ook in diverse formaten downloaden (waaronder GPX) en printen.