Beleef Zeeland met de Badkoerier fietsroutes in samenwerking met fietsnetwerk.nl

  

Beleef Zeeland met de Badkoerier fietsroutes in samenwerking met Fietsnetwerk.nl


De mooiste routes, gratis op je smartphone!

Houd je van fietsen? Beleef Zeeland dan met de Badkoerier fietsroutes! Download de app voor de mooiste Zeeuwse Badkoerier routes. Liever vooraf een route opzoeken en printen? Dat kan, via de website!

 

Gebruiksvriendelijk en energiezuinig
Hoe werkt de app? Je zoekt op basis van knooppunten of plaatsnamen. De fietsapp geeft alleen begeleiding wanneer het nodig is. Zo’n 10 tot 15 meter tot het volgende knooppunt krijg je een ‘pushbericht’. Deze informeert je over het volgende knooppunt op de Badkoerier fietsroutes. De telefoon kan intussen gewoon op standby. Het batterijverbruik en het dataverbruik van de App zijn bovendien zeer laag door het gebruik van de nieuwste technieken.  


Onderweg
Uniek aan de fietsroutes van de Badkoerier is dat je onderweg leuke Zeeuwse afstapmomenten te zien krijgt. Denk hierbij aan horeca, musea en heel veel toeristische bezienswaardigheden. De Badkoerier fietsroutes zijn gemaakt in samenwerking met Fietsnetwerk.nl. Via de website Fietsnetwerk.nl kun je de routes in diverse formaten downloaden (waaronder GPX) en printen. Houd je van water, varen én fietsen? Dan is de fietsroute aan twee zijden van de Westerschelde iets voor jou. Met de Fietsroute aan twee zijden van het water ga je met de Ferry Breskens-Vlissingen naar de overkant (van Zeeuws-Vlaanderen naar Walcheren of andersom) en ontdek je in één dag een groot stuk van Zeeland op de fiets! De overtocht is een belevenis op zich.