Samenwerkingen

 

 

zandkastelenwedstrijd

Samenwerkingen

Afgelopen zomer hebben we twee samenwerkingen opgezet: Zandkastelenwedstrijd en het rad van plezier. De zandkastelenwedstrijd was een instagram actie waarbij de leukste bouwer een dinerbon t.w.v. 50 euro kon winnen. Bij het rad van plezier gingen we goed bezochte locaties af in Zeeland en deden spelletjes met degene die het leuk vonden om mee te doen.

Zandkastelen bouwen. Iets leukers kun je toch bijna niet verzinnen om samen op het strand te doen? Lekker bezig zijn met zijn allen. Een hele dag scheppen en sjouwen. Maar ook het fijne werk komt aan bod: de boel versieren met schelpen, stokjes en wier. En o jee… waar haal je zo snel een ophaalbrug vandaan?

Kijk hier voor meer info over de zandkastelenwedstrijd

zandkastelenwedstrijd

Ben je op zoek naar inspiratie om vandaag te doen? Of wil je even iets heel anders doen in Zeeland? Dat kan! Want wij komen naar je toe! Vanaf 9 juli reizen wij met het Rad van Plezier langs alle kustgemeentes in Zeeland. Geef een flinke draai aan het rad en wacht in spanning af wat het jou biedt. Van allerlei leuke activiteiten tot uitdagingen die jij kan beleven in onze mooie provincie!  

Klik hier voor meer info over het rad van plezier

rad van plezier