Tot ziens in Yerseke!

Eten, drinken en slapen

Yerseke, waar je de liefde voor de zee letterlijk kunt proeven

In Yerseke ademt u niet alleen Zeeuwse zilte zeelucht, maar u eet hier ook uit de zee. Dit is de reden dat u in Yerseke kunt genieten van lokale producten. De visproducten komen hier rechtstreeks uit de zee op uw bord. Verser kan dus niet. Het zal u dan ook niet verbazen dat u hier op culinair gebied uw hart kunt ophalen.

Wie Yerseke écht wil leren kennen, blijft net een tijdje langer. Om zoveel mogelijk uit je bezoek aan Yerseke te halen, is een meerdaags verblijf de beste keuze. Van campings tot charmante B&B’s en vakantieaccommodaties. Of je nu fijn met z’n tweetjes komt, de vakantie viert met het hele gezin of met de kleinkinderen bent, overnachten kan in Yerseke op jouw manier.

www.touristshopyerseke.nl/overnachten

Familietour Yerseke kids

Winkelen

In Yerseke beleef je met het hele gezin een gezellige tijd

In Yerseke vind u een groot aanbod aan winkels. De winkeliers in Yerseke hebben vooral een breed assortiment met veel keuze. Hier kunt u de echte speciaalzaken nog vinden. Winkels waar u geholpen word en de klant word gewaardeerd.

www.touristshopyerseke.nl

rondleiding yerseke - oesterputten

Musea

Ontdek het Yerseke van toen en nu

Yerseke is een dorp met een verhaal. Een verhaal dat lang geleden begon. Om meer te weten te komen over dit authentieke vissersdorp ben je bij het OosterscheldeMuseum in Yerseke aan het juist adres. Daar komt de geschiedenis van Yerseke - of Yese zoals de inwoners zelf zeggen - tot leven.

www.touristshopyerseke.nl/museum

musea yerseke