Tuinen op Walcheren

De Pionier-Ster

Een bijzonder leuk ingerichte vrij nieuwe tuin met allerlei mooi doorkijkjes en een prachtige vijver. De tuin is t/m 3 september elke vrijdagmiddag open.

Pioniersweg 2A, Grijpskerke tuindepionierster.nl

tuinen pionierster

Middellandse Zeetuin Wim Uilenbroek

Een tuin een vol sprookjesachtige Mediterrane bouwwerken. Zowel de planten als het kleurrijke decor zorgen voor een bijzonder levendige tuin! Open dagen op zaterdag 24 en zondag 25 juli.

Middelburgseweg 17, Buttinge (Grijpskerke) middellandsezeetuin.nl 

middellandse zeetuin wim uilenbroek

De Zeeuwse Oase

Tot voor kort heette deze prachtige tuin de Zeeuwse Rozentuin. De nieuwe naam dekt de lading beter, want naast een overdaad aan prachtige rozen is deze prachtplek nog zo veel meer. Je vindt hier een aaneenschakeling van tuinen om heerlijk rond te kijken. Echt een oase dus! Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur

Katse Groeneweg 3, Kats zeeuwseoase.nl

tuinen Zeeuwse Oase

De Houtenhandsche hof

Een pracht van een tuin met een grote variatie aan vaste planten. Mooi extraatje hier is de expositie van Afrikaanse beelden. Entree is gratis. Open: elke vrijdag, zaterdag en zondag t/m 26 september (10.00 – 17.00 uur). 

Wielemakersbaan 4, Koudekerke wb4.nl

houtenhandsche hof

De Doolman

Deze vernuftig ingerichte en kleurrijke tuin ligt middenin een prachtig decor: het Zuid-Bevelandse landschap. De tuin is in juli op afspraak open voor groepen. 

Oudekamerseweg 22, Heinkenszand doolman.nl 

tuinen de doolman

Tuin ’t HOFJE 

Bij een fraaie oude boerderij hoort een klassieke tuin. Dat hebben ze hier heel mooi gerealiseerd. Er is brocanteverkoop en je kunt genieten van koffie wat lekkers. In de zomer is de tuin elke donderdag open. 

Noordweg 4, Biggekerke tuin-thofje.nl

tuin 't hofje