30 maart 2024

Bunkertocht

Zeeuws - Vlaanderen
bunkertocht

De bunkers uit 1942 staan als stille getuigen van de Tweede Wereldoorlog in het Speel- en bunkerpark en vragen erom op ontdekking te gaan. Tijdens de Bunkertocht van circa één uur vertelt onze gids hoe 250 Duitse militairen tijdens de oorlog op deze plek hebben gewerkt en geleefd. Een aantal bunkers zijn van binnen te bewonderen. Neem een zaklampje mee, want dat maakt de ontdekkingstocht compleet!

De kosten voor deelname bedragen € 4 p.p. voor kinderen tot 13 jaar en € 7 p.p. voor 13 jaar en ouder. De tocht duurt circa één uur. Meld je aan via de website. Let op: vol = vol.

In het voor- en naseizoen verzorgt de gids de bunkertocht in het Nederlands en past zich eventueel aan naar de samenstelling van de groep. In juli en augustus is er zowel een Nederlandstalige als Duitstalige bunkertocht. 

Wist je dat er in het Speel- en bunkerpark nog veel meer te beleven is? Kinderen kunnen in dit verrassende groene park eindeloos ravotten, dieren ontmoeten en avonturen beleven. Natuurlijk is er ook een lekker plekje voor papa en mama (op het terras) van 't Hoofdkwartier. Ook zijn er verschillende exposities te bekijken en worden er geregeld toffe activiteiten georganiseerd.