Natural High

Schouwen - Duiveland
Vlieger

Bij Natural High beleef jij als waaghals een hoop plezier aan de verschillende strandactiviteiten die er mogelijk zijn. Denk aan kitebuggyen, blokarten, powerkiten, kitesurfen en wingfoilen.

Blokarten
De zeilen van de blokarten zijn niet te missen op ’t strand, je bent namelijk niet de enige die dit wel eens wil uitproberen. Onder begeleiding van professionele instructeurs scheer je in no-time over de grote zandvlakte van het strand van de Brouwersdam voor de deur van Beachclub Natural High. 

De meeste wind in je zeilen (letterlijk), krijg je door even flink achterover te leunen en jouw snelheid met je handen te bepalen. Het sturen gaat met je voeten. Vervolgens ontwikkel je vanzelf genoeg snelheid op de rechte lijnen om ook in de bochten van het parcours de vaart erin te houden. 

Natural High verzorgt clinics van 1,5 uur of groepsuitjes voor grotere gezelschappen. De blokarten zijn daarnaast ook te huur mits je aantoonbare ervaring hebt. Kijk ook op: natural-high.nl/blokarten/

Wingsurfen
Bij Wingsurfen sta je op een board dat uit het water ‘gelift’ wordt door de wind. De licht Wing, het zeiltje dat je los in je handen hebt, geeft je daarbij optimale bewegingsvrijheid en controle. Daarnaast zorgt het voor minder weerstand, waardoor je deze watersport in vrijwel alle weersomstandigheden kunt beoefenen (dus ook bij weinig wind!). 

Om de kneepjes onder de knie te krijgen, kun je bij de wingschool terecht. Hier zijn cursussen te boeken voor privélessen, duolessen of groepslessen. De instructeurs zijn gecertificeerd, je hoeft er geen kitesurf of foil ervaring te hebben en de cursussen zijn met inbegrip van de nieuwste gear van F-One en Slingshot. Ook is het mogelijk om een clinic wingsurfen te volgen om er kennis mee te maken. Bekijk ook: www.natural-high.nl/wingsurfschool/.