Domburg

Walcheren / Beveland
Strand Domburg

Wat te doen in Domburg?

Wie naar Domburg komt, komt waarschijnlijk om een dag op het strand door te brengen of te shoppen in de gezellige winkelstraat. Er is echter nog meer te ontdekken in deze mooie badplaats. Bezoek bijvoorbeeld het natuurgebied De Manteling of geniet van fruit de mer in een van de vele restaurantjes.

seafood

Stranden

Domburg staat voornamelijk bekend om zijn brede en schone stranden. Deze mondaine badplaats is zelfs onderscheiden als 'heilzaam'. Voor de natuurliefhebber zijn er prachtige wandel- en fietsroutes beschikbaar en voor de liefhebbers van zilte zaligheden is dit het paradijs. 

stranden van domburg

Shoppen in Domburg

Naast zonnebaden kun je ook erg goed shoppen in Domburg. Je vindt er de grotere winkelketens, maar ook unieke boetiekjes. Vergeet tussendoor niet om een vers visje te eten bij een van de viswinkeltjes!

shoppen in domburg

Domburg voor Koppels

Als koppel kun je een heerlijk weekendje doorbrengen in Domburg. Geniet samen van alle weelde die dit stadje te bieden heeft en kom helemaal tot rust in de gezonde zeelucht.

Koppels in Domburg

Wellness & Beauty

Badplaats Domburg staat bekend om de heilzame werking van het zeewater, haar klimaat en de bodemproducten. Niet voor niets is Domburg sinds 2014 officieel erkend als een heilzame zeebadplaats. Een wellness & beauty dag is hier dan ook helemaal op zijn plaats. In Domburg is er keuze uit verschillende wellnesscentra. 

wellness & beauty