Kamperland

Walcheren / Beveland
Kamperland zonsondergang

Kamperland is van oudsher een agrarisch dorp. Het ligt midden tussen de polders vol suikerbieten en aardappelen. Tegenwoordig is hier voor toeristen ook het nodige te beleven. De inwoners van dit gemoedelijke toeristische dorp zorgen, zeker in de zomermaanden, dat er regelmatig wat te doen is: leuke kinderactiviteiten, markten en meer! Bovendien zitten er in de hoofdstraten van het dorp een paar winkeltjes en een verrassend aanbod aan eetgelegenheden.

Kamperland
Kamperland

Buitenom dat er in de omgeving ook van alles te doen is, kun je hier heel mooi fietsen. Natuurgebied De Schotsman ligt vlakbij, hier kun je op grasweides langs het Veerse Meer heerlijk zonnen of ga het water op voor een fantastisch dagje surfen. Ga je liever naar het strand? Dan is er het prachtige brede Banjaardstrand met alle ruimte om samen zandkastelen te bouwen, hard te lopen of gewoon lekker met je handdoekje op het zand te ploffen.

Kamperland
Kamperland

Veerdienst Veere - Kamperland

Van mei tot en met september kun je met Rederij Dijkhuizen mee met het voet- en fietsveer tussen Veere en Kamperland. Maak je fiets- of wandeltocht compleet met dit plezierige tochtje. Voor meer informatie kun je terecht op Rondje Pontje Zeeland : Fietsveer en voetveer Veere en Kamperland.