27 t/m 28 januari 2023

Aemstie alive

Schouwen - Duiveland
Aemstie alive

Vrijdag 27 januari: ‘Teenagers go Aemstie Alive’ met Party DJ Ayron, Rapper Binck, de schoolband: De Partypuberz, Bram Krikke & friends, de nieuwste boyband-sensatie VICE VXRSA en de enige echte Donnie.

Zaterdag 28 januari: het ‘Nieuwjaarsfeest’, voor iedereen. Met o.a. Di-rect, Jambassadors, Qmusic met Menno Barreveld, The Overslept, DJ Bee.
Traditioneel is de zaterdagavond gewoon een avond uit met goede artiesten, muziek en vrienden. Dynamische zaalverlichting met special effects. Er is een bewaakte garderobe, loungebar met een hapje en een drankje buiten de grote zaal, uitgebreide horecastraat met o.a. een cocktailbar. Alcoholische dranken zijn uitsluitend voor 18+ verkrijgbaar. PRIJS PER PERSOON: € 42,50 (INCL. SERVICEKOSTEN), BUSKAART (RETOUR) PER STUK: € 10,00

Meer informatie, zoals de opstaptijden op het eiland van de bus, het gratis busvervoer tussen de parkeerplaats bij de rotonde van Westerschouwen en het Huis van Burgh en meer informatie over de artiesten vindt u op onze site: www.aemstie.nl.
Kortom: Een succesvolle en feestelijke invulling van de ombouwmomenten is ook gegarandeerd!