Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam

Goeree-Overflakkee
zeil- en surfcentrum Brouwersdam

Bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam is meer te beleven dan de naam je zal doen vermoeden. Jaarrond staat het TEAM klaar om jou een fantastische dag te bezorgen!

Wintersport
Van eind oktober tot begin maart is Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam de plek om de wintersport op te zoeken.

Het zomerterras wordt ingeruild voor de Snow Hut. Hier verzorgen gecertificeerde leraren ski- & snowboardlessen op de indoor Rollerbaan. Voor zowel beginners als gevorderden de perfecte manier voor het trainen van conditie en techniek. 3 en 4-jarigen bieden wij leuke skilessen aan op de veilige Kinderhelling, waarbij spelenderwijs kennis gemaakt wordt met het skiën. De Snow Hut is daarnaast ook een sfeervolle plek om met vrienden of familie onder het genot van een borrel(hapje) te komen nagelen of tegen elkaar te strijden met Eisstockschiessen!

In de Snow Store kan jong en oud terecht voor de aanschaf van alle high-end benodigdheden voor in de sneeuw. Denk hierbij aan alles op het gebied van fashion, hardware én onmisbare accessoires voor het compleet maken van de wintersport uitrusting. Het TEAM heeft daarnaast ook een in-house Wax en Slijp expert. Onderhoudsbeurten aan ski’s en snowboard worden professioneel met de hand uitgevoerd. Naast het waxen en slijpen is het mogelijk om structuur aan te brengen in het belag.

Watersport
Uiteraard blijft het in de wintermaanden mogelijk om een windsurfset of boot (Fox) te huren. Vanaf maart wordt het verhuurarrangement uitgebreid, zijn alle lessen op het gebied van windsurfen en zeilen weer te volgen en opent ook de Waterjump haar deuren weer.

Restaurant
Restaurant Eat & See is het hele jaar open voor ontbijt, lunch, een borrel of diner. Op de uitgebreide menu- en drankenkaart is er voor ieder wat wils. Gedurende de winter geniet je daarnaast van Oostenrijkse klassiekers zoals de welbekende Kaiserschmarrn of overheerlijke Wiener Schnitzel.

Stay
Al met al is Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam dé ultieme plek om het hele jaar door te genieten. Er is genoeg te doen en te beleven - één dag is eigenlijk niet genoeg. Waarom niet blijven overnachten aan het water in onze Beachlodges, Lake & Basic Rooms?