Ontdek & Beleef

Het Badkoerier team heeft zo zijn eigen kijk op Zeeland. Wij gaan bijna dagelijks op pad om de favoriete stukjes Zeeland te ontdekken en te delen met jullie! Benieuwd naar de prachtige Zeeuwse steden en natuurgebieden. Of wil je ultiem genieten van een wandeling? Ga dan eens dwalen door Middelburg. Of ga bijzondere dingen zoeken op het strand

middelburg

Dwalen door Middelburg

Middelburg is een heerlijke stad om rond te dwalen. Altijd weer een nieuwe steegje of pleintje om te verkennen. En wil je even bijkomen? Dan zijn er volop terrasjes om even neer te ploffen. Wil je je uithoudingsvermogen even flink testen: dan kun je hier een shoppingmarathon houden. Iets minder relaxt dan dat dwalen, maar ook ontzettend leuk! Je kunt prima een dagje op goed geluk rondlopen in Middelburg – dan heb je het ook zeker prima naar je zin. Met deze tips wordt dat uitje misschien nog nét wat leuker.  

Ga je mee dwalen?

strandvondst

Strandvondsten

Geniet je ook zo van het strand in Zeeland? Heerlijk zonnebaden, zwemmen, kinderen die in de branding spelen. Maar ook een fijne strandwandeling, dat kan bij ieder weertype. Tijdens zo’n wandeling kom je van alles tegen in het zand. Voor de hand ligt om naar schelpjes te zoeken, maar er is natuurlijk veel meer te vinden. Als je er maar oog voor hebt. 

Wat kun je allemaal vinden?