Een vlucht door onze mooie provincie

vlissingen

Ontdek het in Vlissingen

Havenstad aan de Westerschelde 

Het is de stad met de langste zeeboulevard van Nederland, waar je de schepen bijna kunt aanraken. Doordat de vaargeul die naar de haven leidt niet ver uit de kust ligt, is Vlissingen de place to be op Walcheren om voorbijvarende schepen te kijken of een prachtige wandeling over het strand te maken.

Vlissingen is een stad van uitersten. Aan de ene kant heb je de prachtige boulevard met zicht op zee, maar aan de andere kant loop je zo het Nollebos in. Je kunt er naast genieten van de natuur echter ook genoeg andere dingen beleven. En mocht je in Vlissingen uitgekeken zijn dan neem je vanuit deze havenstad makkelijk de veerboot naar Zeeuws-Vlaanderen.

Voor meer info:

www.invlissingen.nl

Lees hier meer inspirerends over Vlissingen

veere

Laat je verrassen door de omgeving van Veere

Veere is een prachtige gemeente met heel wat mooie dorpen (en hier en daar een stadje) op het eiland Walcheren. Als toerist weet je er vast de weg te vinden naar het strand of de grotere toeristenplaatsen. Maar we laten je ook graag kennismaken met verborgen parels. Tips van kenners voor verassende uitstapjes naar het platteland, de natuur, de leukste dorpen en meer!

 

Kijk hier verder!

haamstede

Beleef de omgeving van Schouwen-Duiveland

Schouwen-Duiveland wordt omringd door de Noordzee, Nationaal Park Oosterschelde en de Grevelingen. Met de Oosterscheldekering aan de ene kant, de Zeelandbrug en het Watersnoodmuseum aan de andere kant, is het eiland onlosmakelijk met de zee verbonden. Achter de brede duinen en hoge dijken liggen karakteristieke dorpen en wijde polders.

 

Kijk hier verder!

vogelvlucht

Vlieg je met ons mee ...

Het indrukwekkende Zeeland legde we ook vast met een drone, als een vrije vogel vlogen we langs alle bijzondere plekjes van onze provincie. 

 

  ..langs Oranjezon naar Domburg

..langs de Zeelandbrug naar Zierikzee

..langs de stormvloedkering naar het Veerse meer

..van 't Zwin naar Cadzand