11 x lekker overnachten in Zeeland

Team Badkoerier
sloeg

Ervaar de Zeeuwse gastvrijheid en geniet van een 4-sterren verblijf aan de Walcherse kust. De accommodaties zijn perfect gelegen waardoor je vakantieadres de ideale uitvalsbasis vormt voor een korte of lange vakantie. Kloeg Collection biedt een ruimte keuze uit de mooiste hotels, appartementen, vakantiewoningen en restaurants:

 

Beach Hotel ligt direct aan de duinen, binnen een straal van 200 meter ben je op het strand van Zoutelande. Op 500 meter afstand van het gezellige centrum voorzien van terrassen en winkels. Het Beach Hotel is voorzien van een eigen restaurant, gratis wifi en gratis parkeergelegenheid op het terrein.​​​​​​​

Kloeg

In het opkomende Scheldekwartier in Vlissingen staat Hotel de Timmerfabriek. Dit Rijksmonumentale pand uit 1914 was ooit de plek waar timmerlieden werkten aan luxe scheepsinterieurs, maar nu geniet u hier van een 4-sterrenverblijf in één van de vele stijlvolle kamers en suites. Het historische karakter ziet u nog steeds terug door het hele hotel: de betonnen plafonds en kolommen, de grote raampartijen, het indrukwekkende atrium met glazen kap, de open galerijen, en natuurlijk het iconische torentje. De unieke industriële sfeer en gastronomische setting maakt een verblijf in Hotel de Timmerfabriek tot een bijzondere ervaring.

Voor ontbijt, lunch, borrel en diner verwelkomt de Timmerfabriek je in de Gastrobar. Hier geniet je op elk moment van de dag van eerlijk en puur eten. De chefkoks verwennen je graag met hoogstaande gerechten, gemaakt van herkenbare en lokale producten. Op het terras geniet je van de zon en het uitzicht op de boulevard met daarachter de jachten van Scheepsbouwer Damen. In de bar geniet je van allerlei bites, wijnen en spirits. Je kunt hier uren blijven zitten op de comfortabele barstoelen of in de intieme zitjes.

kloeg

Aan de ongerepte kust van Schouwen-Duiveland vind je Boutique Hotel Helder. Net buiten het gezellige centrum van de badplaats Renesse, aan de rand van een natuurgebied en op 5 minuten fietsen van het strand. De ligging geniet je van het beste van twee werelden: de sfeer en roering van een moderne badplaats en de rust van het prachtige duinlandschap.

Boutique hotel

Boutique Hotel Rijks ligt midden in het historische centrum van Goes, waar je naast schitterende panden, de stadshaven en het park talloze uitgaansgelegenheden en winkels ontdekt. Het hotel verstrekt overnachting en ontbijt aan toeristische én zakelijke gasten.

Hotel Rijks

Het Motorschip Koningin Emma stamt uit 1933 en is daarom met haar geschiedenis een unieke boot. ‘De Emma’ is omgebouwd tot een luxe hotelboot met 10 deluxe kamers die aan de Houtkade in de binnenhaven van Vlissingen ligt. Dit is de plek waar de boot destijds gebouwd is.

Hotelboot

In Dishoek, aan de voet van de duinen staat het 4-sterren Hotel Zeeuws Licht. De luxe kamers, suites en appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen met elk hun eigen karakter. De gebouwen zijn genoemd naar kunstschilders die in de vorige eeuw de roem van het Zeeuwse licht vonden: Chabot, Mondriaan en Toorop. Vandaag de dag is het de plek waar je naast mooie vergezichten van een royaal verblijf geniet.

Zeeuws Licht

Hotel Kaap West is Zeeland op z’n mooist. Kaap West is het 4-sterrrenplus hotel van Westkapelle en bevindt zich op 450 meter afstand van het strand en op 1,5 kilometer van het gezellige centrum. Het heeft een eigen restaurant met een terras. Bij binnenkomst van het hotel en restaurant ervaar je de sfeer van luxe en rust. Boek je een verblijf bij Hotel Kaap West, dan zit het ontbijt hier standaard bij inbegrepen.

Kloeg

Hofstede Moesbosch is gelegen aan de rand van Koudekerke en Vlissingen. De 18e-eeuwse buitenplaats is met 3500m2 volledig omringd door bomen en planten en ligt verscholen middenin de natuur. In de voormalige schuur van de boerderij zijn 8 ruime en luxe vakantie appartementen gerealiseerd. Verblijf je op de hofstede, dan heb je gratis wifi en een parkeerplaats tot je beschikking.

Moesbosch

Villa Zeezout is een prachtige vakantiewoning gelegen in Zoutelande op slechts 200 meter afstand van het schoonste strand van Nederland. De luxueuze villa straalt comfort en kwaliteit uit en beschikt over een privé parkeerplaats. De villa heeft een perfecte ligging om de omgeving te voet of per fiets te verkennen. De fietsen zijn te huur bij het naast gelegen Beach Hotel.

Zeezout

De Middelburgse Sint Jorisdoelen zijn getransformeerd naar een luxe cityhotel, gelegen op een fantastische locatie in het hart van monumentaal Middelburg. Hotel St. Joris heeft in 2023 haar deuren geopend en is een heerlijk 4-sterren Cityhotel met een rijke geschiedenis, eigentijds luxe interieur en fijne stadstuin. In Hotel St. Joris vind je 54 bijzondere kamers, een sfeervolle ontbijtlounge en een Honesty Bar.

sloeg

Stoer. Sterk. Industrieel. Dat is Timmerfabriek Apartments. Met haar karakteristieke architectuur is Timmerfabriek Apartments een ode aan de industriële scheepvaarthistorie en past ze mooi in het rijtje stoere gebouwen zoals de Timmerfabriek, de Machinefabriek en de Plaatwerkerij thuis. In dit luxe, gloednieuwe gebouw zijn 58 luxe hotellofts en -appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn ideaal voor de moderne 'urban leisure' gast en vormen het uitgangspunt voor een verblijf in het bruisende Vlissingen. Ook als je voor zaken in Vlissingen verblijft, of als je voor een langere periode op zoek bent naar een onderkomen in Vlissingen, is Timmerfabriek Apartments een fijne verblijfs- en uitvalsbasis.

sloeg